Wij zorgen voor jouw film en fotomateriaal...

...zodat jij je kunt richten op je muziek

Wil je meer mensen bereiken met je muziek?
Heb je een nieuw project die je onder de aandacht wil brengen?
Wil je zichtbaarder worden als artiest en nog beter je boodschap over kunnen brengen?
Wil jij je meer kunnen richten op de muziek en geen zorgen hoeven maken over beeldmateriaal?

Wij kunnen dat voor je doen!

Als je serieus genomen wilt worden als artiest is het essentieel om je professioneel te presenteren en jezelf online (en offline) te laten zien. Sociale media zijn een geweldig middel om je muziek te laten horen aan een groter publiek, maar het kan lastig zijn hoe je dat gebruikt. Een heel belangrijk onderdeel daarvan is goed video en fotomateriaal. En daar kunnen wij je helpen! Onze kracht in fotografie en video is het vastleggen van sfeer en emotie, iets dat naadloos aansluit op je muziek.
Met dit beeldmateriaal kun jij je verhaal nog sterker overbrengen, bouw je aan een vertrouwensrelatie met luisteraars, houd je mensen betrokken en spreek je potentiele nieuwe fans aan. Wij kunnen jouw vaste partner worden zodat jij je kunt focussen op de muziek en wij jouw beeldmateriaal verzorgen.
Ook kunnen wij helpen en meedenken in het gebruik van het beeldmateriaal online, zodat je het meeste uit het beeldmateriaal kunt halen. Als muzikant wil jij bezig zijn met het maken van muziek en het vertellen van je verhaal. Elke keer weer zorgen voor nieuw beeldmateriaal is iets wat er wel eens bij inschiet of waar je niet zo snel aan denkt, toch is structureel beeldmateriaal aanbieden erg belangrijk om je muziek breder te verspreiden en om dichter bij je fans te komen staan.

 

Fotografie

Concertfotografie

Concertfotografie is perfect om je bezoekers betrokken te houden en om je naam te verspreiden. Maar natuurlijk ook goed beeldmateriaal voor je website, Facebook, poster en noem het maar op. En mensen vinden het geweldig om op deze manier van een concert na te genieten!
Bekijk voorbeelden >

Behind The Scenes

Toffe achter de schermen foto’s in bijv. de studio houden je volgers up-to-date en is natuurlijk erg gaaf voor jezelf als herinnering.
Bekijk voorbeelden >

Fotoshoot: Portret en band fotografie

Zonder een goeie portret of bandfoto kom je eigenlijk nergens. Ideaal als persfoto en natuurlijk voor facebook, instagram en andere sociale media. Ook kunnen deze foto’s gebruikt worden voor bijvoorbeeld je website of album artwork.
Bekijk voorbeelden >

 

Film

Live akoestische muziekvideo

Met een live akoestische video heb je de mogelijkheid mensen kennis te laten maken met de sound en sfeer die je neer wilt zetten. Of juist om jezelf van een andere, meer intieme en persoonlijke, kant te laten zien. Een akoestische muziekvideo kun je heel goed gebruiken als promotie voor een nieuwe single of CD.
Bekijk voorbeelden >

Videoclip

Videoclips zijn tegenwoordig onmisbaar als het gaat om het delen van je muziek met een groter publiek. Met zo’n video heb je de mogelijkheid je mensen kennis te laten maken met de sfeer die je neer wilt zetten en welk verhaal je wilt vertellen. Een semi-live muziekvideo kun je goed gebruiken als promotie voor een nieuwe single of CD. Met een storyfilm kun je het verhaal van het liedje nog beter overbrengen.
Bekijk voorbeelden > 

Lyricvideo

Met een eenvoudige muziekvideo met tekst kun je nog meer nadruk leggen op de inhoud van de muziek en is een makkelijke manier om een wat meer aandacht te vragen voor een song.
Bekijk voorbeelden > 

Promotievideo

Een mooie manier om je volgers betrokken te houden bij waar je mee bezig bent of om een nieuwe CD, concert of wat dan ook aan te kondigen. En natuurlijk ook erg geschikt om crowd-funding actie te toe te lichten en te promoten.
Bekijk voorbeelden >

After-movie

Een toffe after-movie van een concert of evenement is perfect om anderen (en jezelf) te laten nagenieten en als sfeerimpressie of promo voor de toekomst!

Vul hier je e-mail adres in, krijg meer informatie over hoe wij jou kunnen helpen en over  onze tarieven.

Jochebed Neuteboom
Henri is een fijne fotograaf om mee samen te werken. Bij meerdere van mijn projecten heeft hij de foto’s gemaakt. Ook was hij een aantal keer betrokken als videograaf. Elke keer weer was ik onder de indruk van het resultaat. Henri is prettig in de omgang, hij komt goed voorbereid aan en komt zijn afspraken na. Hij heeft oog voor detail, denkt met je mee en is creatief. Hierdoor weet hij op het juiste moment het mooiste plaatje te maken!

Jochebed Neuteboom

Management van o.a. Reyer en Hanne de Vries
-
Adrian Roest
Al vele jaren maak ik Henri mee als mens, fotograaf en videograaf. Ik waardeer zijn ‘onzichtbaarheid’ als hij aan het werk is. Zonder dat ik het door heb, ’schiet’ hij de mooiste beelden. Met zijn foto’s en films weet hij een sfeer neer te zetten die ik graag zie. In de samenwerking is hij toegewijd en nauwkeurig. Van harte aanbevolen!

Adrian Roest

Toetsenist, liedschrijver & coach
-

Graag wil ik jou, jouw muziek en verhaal leren kennen...

...in een kennismakingsgesprek!
NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE >