Wij zorgen voor jouw film en fotomateriaal...

...zodat jij je kunt richten op je muziek

Wil je meer mensen bereiken met je muziek?
Heb je een nieuw project die je onder de aandacht wil brengen?
Wil je zichtbaarder worden als artiest en nog beter je boodschap over kunnen brengen?
Wil jij je meer kunnen richten op de muziek en geen zorgen hoeven maken over beeldmateriaal?

Wij kunnen dat voor je doen!

Als je serieus genomen wilt worden als artiest is het essentieel om je professioneel te presenteren en jezelf online (en offline) te laten zien. Sociale media zijn een geweldig middel om je muziek te laten horen aan een groter publiek, maar het kan lastig zijn hoe je dat gebruikt. Een heel belangrijk onderdeel daarvan is goed video en fotomateriaal. En daar kunnen wij je helpen! Onze kracht in fotografie en video is het vastleggen van sfeer en emotie, iets dat naadloos aansluit op je muziek.
Met dit beeldmateriaal kun jij je verhaal nog sterker overbrengen, bouw je aan een vertrouwensrelatie met luisteraars, houd je mensen betrokken en spreek je potentiele nieuwe fans aan. Wij kunnen jouw vaste partner worden zodat jij je kunt focussen op de muziek en dan verzorgen wij jouw beeldmateriaal.
Ook kunnen wij helpen en meedenken in het gebruik van het beeldmateriaal online, zodat je het meeste uit het beeldmateriaal kunt halen.

Jochebed Neuteboom
Henri is een fijne fotograaf om mee samen te werken. Bij meerdere van mijn projecten heeft hij de foto’s gemaakt. Ook was hij een aantal keer betrokken als videograaf. Elke keer weer was ik onder de indruk van het resultaat. Henri is prettig in de omgang, hij komt goed voorbereid aan en komt zijn afspraken na. Hij heeft oog voor detail, denkt met je mee en is creatief. Hierdoor weet hij op het juiste moment het mooiste plaatje te maken!

Jochebed Neuteboom

Management van o.a. Reyer en Hanne de Vries
-
Adrian Roest
Al vele jaren maak ik Henri mee als mens, fotograaf en videograaf. Ik waardeer zijn ‘onzichtbaarheid’ als hij aan het werk is. Zonder dat ik het door heb, ’schiet’ hij de mooiste beelden. Met zijn foto’s en films weet hij een sfeer neer te zetten die ik graag zie. In de samenwerking is hij toegewijd en nauwkeurig. Van harte aanbevolen!

Adrian Roest

Toetsenist, liedschrijver & coach
-

Graag wil ik jou, jouw muziek en verhaal leren kennen...

...in een kennismakingsgesprek!
NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE >