Digrafium

Het verhaal achter Digrafium

Muziek is altijd een passie geweest van mij, Henri Doornbos, en dit in beeld brengen vind ik te gek om te doen! Dit doe ik dan het liefst zonder alles te veel te regisseren, want zo blijft het veel échter.  In 2009 ben ik bij de band Sela begonnen met filmen en fotograferen en heb daar mogen groeien. Hierdoor kwamen er steeds meer opdrachten op mijn pad en daaruit is Digrafium ontstaan.
In al die jaren heb ik veel contacten opgedaan met andere professionals op het gebied van en audio, fotografie en film. Daardoor kan ik makkelijk extra mensen inschakelen bij een project, mocht dat nodig zijn!

Door deze ervaring kwam ik er achter dat veel artiesten behoefte hebben aan een constante en betrouwbare basis voor film en fotografie. Dat is wat ik graag wil doen: een betrouwbare partner zijn voor beeldmateriaal voor elke muzikant of artiest die zich graag wil richten op het brengen van muziek aan een groot publiek.
Sfeer, echtheid, emotie, filmisch en levendig zijn kernwoorden die Digrafium omschrijven en wat ik graag mee wil geven in mijn werk: Ik wil dat het voelt alsof je er (weer) bij bent. Jouw verhaal vertellen door mooie beelden te maken in verschillende omstandigheden qua licht en locatie vind ik een hele gave uitdaging!

Ik heb video en foto-opdrachten gedaan voor o.a.
Sela, JESmusicMatthijn BuwaldaReyer, LEVHanne de Vries, Lucas Kramer & Pearl Joan

Lees hieronder meer over mij persoonlijk

Wie ben ik?

Leer mij iets beter kennen

Als ik de eer heb om met jullie een toffe samenwerking aan te gaan wil je natuurlijk wel weten met wie je te maken hebt! Daarom probeer ik hier kort te beschrijven wie ik ben.
De interesse voor film was er al op jonge leeftijd, maar bij gebrek aan een camera ben ik eerst maar eens begonnen met wat te spelen met vormgeving in Photoshop. Na een aantal jaren sparen kon ik eindelijk een camera kopen en ging aan de slag met filmen en later ook fotograferen.
Ik ben een denker, dromer en alles wat ik doe wil ik graag goed doen. Naast filmen & fotograferen vind ik het ook zelf heerlijk om bezig te zijn met muziek (meer over mijn muziek op www.strangerontheroad.nl).
Zelf hou ik erg van country en folk-achtige muziek, ben niet zo niet van sport, wel van Netflix en heb enigszins hoogtevrees.
Creatief bezig zijn vind ik tof, maar ik ben ook redelijk nuchter en wetenschappelijk ingesteld en erg nieuwsgierig naar hoe alles in elkaar zit. Ik vind het mooi als mensen echt zichzelf en eerlijk zijn en dat vind ik ook erg belangrijk bij een samenwerking. Zo kun je samen tot het beste resultaat komen!

Contact